Sorozatok

>> Haláltánc
Péter és Veronika közös hétvégéjét egy vészhívás szakítja félbe. Petinek azonnal fegyvert kell ragadnia ismeretlen okból, ezért úgy látja jónak, ha a lányt azonnal haza küldi. Felteszi a kora reggeli vonatra, és akkor látják egymást utoljára. 

Roni a vonatról leszállva szörnyű helyzetben találja magát. A pályaudvaron és az utcákon patakokban folyik a vér, és a holtak vették át az uralmat. Tankok, autók állnak árván, fegyverek hevernek mindenfelé. A világ meszűnt létezni az elmúlt hét alatt. 

Vajon Pétert is ezért hívták be? Vajon életben van még? Roni új életcélra lel. Meg kell találnia a férfit mihamarabb. Élve! 
>> A múlt kísértetei
Gwen egy Viktoriánus házat örököl, ami egy hegy oldalában helyezkedik. A lány ott kíván új életet kezdeni, elzárva a külvilágtól mindaddig, amíg fény nem derül a ház egyes s más, furcsa titkaira. Valódi Viktoriánus bálok, igazi úriemberek, és hölgyek gyűlnek össze a házában időről időre, s Gwen egyre több titokról rántja le a leplet. 
>> Igor fejezet 
Igor, egy vidéki fiú eléri, hogy Nadja, aki a nagyvárosból látogat városkájába, beleszeressen. Hosszú hónapok keserves szenvedése következik ezután, melyben a lány minden perccel egyre jobban szereti a fiút, lelke minden porcikájával kívánja az idő múlását, hogy végre együtt lehessenek... ám a történet siralmas véget ér.

×××

Blogok:

>> Move To London [wattpad] (Niall Horan)
>> Twenty One Letters To Niall (Niall Horan)
>> Hitgirl [wattpad] (Niall Horan)
>> Keep Me Warm (Niall Horan)
>> Gone [wattpad] (Niall Horan)
>> RavenHill Tragedy [wattpad] (Niall Horan)

Olvasók